Barcelona mez 2021/22 (hazai)

Barcelona mez 2021/22 (hazai)

Új termék

Barcelona mez 2021/22 hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával gyártott 100%-polyester, mely kialakításának hála hő és izzadság szabályozó, ezáltal tökéletes szellőzést biztosít. Intenzív sportolás esetén a keletkezett nedvesség szétáramlik az elvezető csatornákon, így bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

27 990 Ft‎

Sokáig téma volt Lionel Messi távozása az FC Barcelona együttesénél, azonban úgy tűnik, hogy sikerült megállapodásra jutni az argentin játékossal, így még néhány évig élvezhetik a játékát a katalán drukkerek. Ha te is közéjük tartozol és szeretnéd frissíteni ruhatáradat a 2021-22-es La Liga szezonra, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, gránátvörös – kék színű, nike logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt, amelyet maguk a futballisták is viselnek majd a mérkőzéseken. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, légáteresztő, így a melegebb napokon sem fázunk meg benne olyan könnyedén, így a kültéri vagy beltéri mozgás elengedhetetlen kelléke is lehet. Nagy örömet szerezhetünk vele ismerőseinknek és barátainknak születésnapjukon vagy névnapjukon, hiszen egyel felsőben tekinthetjük meg kedvenceink összes soron következő találkozóját. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A mez főbb jellemzői:

- Barcelona hazai mez 2021/22-es széria

- Egyedi csíkos mintázat

- Hímzett fehér Nike logo

- Varrott klub címer

- Mell résznél szponzor felirat Rakuten látható

- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Az FC Barcelona 2021/22-es hazai meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz .Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2021/22-es hazai mez, mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában