Barcelona mez 2022/23 (hazai)

Barcelona mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Barcelona mez 2022/23 hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával gyártott 100%-polyester, mely kialakításának hála hő és izzadság szabályozó, ezáltal tökéletes szellőzést biztosít. Intenzív sportolás esetén a keletkezett nedvesség szétáramlik az elvezető csatornákon, így bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

32 990 Ft‎

Komoly gondok övezték az FC Barcelona előző idényét. A csapat a pénzügyi gondokat kiküszöbölve most arra készül, hogy a bajnokság mellett a Bajnokok Ligáját is megnyerje. A gránátvörös – kék alakulat stadionjának új neve mostantól Spotify Camp Nou, ami nagy bevételt hozott a tulajdonosoknak, így igazolni is tudnak megfelelő labdarúgókat a keretbe. Két igazolást már be is jelentett a katalán alakulat, ugyanis megszerezték Franck Kessiét az ac milan együttesétől, valamint szerződtették Andreas Christensent a Chelsea gárdájától. Mind a két futballista ingyen érkezett a Barcelonához. A klub már gőzerővel készül az új idényre, így bemutatták a 2022 – 2023-as esztendőre készült új mezt is, ami futurisztikusra sikeredett a kék és piros csíkok kinézete miatt. Helyet kap még az új támogató, a Spotify is a mez közepén. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, jó légáteresztő képessége miatt pedig nem is izzadunk bele olyan könnyedén! Szerezd be még ma!

A mez főbb jellemzői:

- Barcelona hazai mez 2022/23-as széria

- Egyedi csíkos mintázat

- Hímzett arany Nike logo

- Varrott klub címer

- Mell résznél Spotify szponzor felirat látható

- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Az FC Barcelona 2022/23-as hazai meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz .Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona mez, mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában