Bayern München mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21 (szürke)

Bayern München mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21 (szürke)

Új termék

Bayern München mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21 (szürke)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester. Az Adidas különleges eljárással, beépítette a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot, így kifogástalan viseletet biztosít a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

16 990 Ft‎

A Bayern München a 2019/20-as szezonban is hozta a kötelezőt és magasan, 13 pont különbséggel megnyerte a Bundesligát, ugyanakkor még nincs vége a megpróbáltatásoknak, hiszen a nemzetközi bajnokság, a Bajnokok Ligája még hátra van, ahol nagyon komoly esélyekkel indulhatnak az első helyezésért, ehhez azonban először is a Chelsea ellen kell győzelmet aratniuk. A bajorok a következő idényre tovább erősítették csapatukat, hiszen sikeresen nyélbe ütötték Leroy Sané leigazolását, aki kétségtelenül klasszis focit tud nyújtani, annak ellenére, hogy előző csapatában, a Manchester Cityben nem igazán találta meg a helyét. Ugyanakkor az új idény kezdetével megérkeznek a legújabb kollekciók is, így örömmel mutatjuk be a legfrissebb, 2020/21-es, Adidas márkajeles, Bayern München klub logós, fekete-szürke színű bemelegítő pólót, amelyet nem csak te, de olyan focisták is magukra öltenek a jövőben, mint: Robert Lewandowski és Joshua Kimmich. Ez a darab elengedhetetlen minden fanatikus szurkoló ruhatárából. Szerezd meg most!

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München mérkőzés előtti bemelegítő póló szürke színben

-Hivatalos, eredeti 2020/21-es Adidas termék, melyen 4-csillag is látható

-Climalite technológia

-Varrott Adidas logó 

-Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek siess rendelj most ! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában