Bayern München galléros póló 2020/21 (fekete)

Bayern München galléros póló 2020/21 (fekete)

Új termék

Bayern München galléros póló 2020/21 (fekete)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester. Az Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

15 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Bayern München rajongója. Vásárold meg nálunk a csapat hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott galléros pólóját, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Robert Lewandowski, Leroy Sané, vagy éppen David Alaba is viselnek egy – egy mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, vagy éppen az utazások alkalmával. Ebben elképzelheted azt, hogy te is a gárda labdarúgója vagy. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, egy farmerral felvéve pedig elegáns megjelenést kölcsönöz. Jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben is bátran felvehetjük, hiszen nem izzadunk bele olyan könnyen. A csapat jelenleg vezeti a német pontvadászatot, hiszen hét lejátszott találkozó után hat győzelemmel és egyetlen vereséggel állnak az élen, így könnyen lehet, hogy ismét bajnokok lesznek. Ha szeretnél meglepetést okozni ismerőseidnek és barátaidnak születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor ezzel a felsővel ezt könnyedén megteheted. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj ebben kedvenceid mérkőzésein.

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München galléros póló fekete színben

- Hivatalos, eredeti 2020-21-es Adidas termék melyen a 4-csillag is látható

- Climalite technológia

- Váll részen 3 piros és fehér csíkkal

- Varrott Adidas logó 

- Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt. A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek siess rendelj most ! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában