Bayern München Szabadidőruha 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Új termék

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének.A szabadidőfelső praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

14 990 Ft‎

Készülj fel időben az őszre! Válaszd a Bayern München együttesének hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, szürke, piros csíkos szabadidőfelsőjét. Viseld ezt a közös meccsnézéseken és szurkolói összejöveteleken. Tökéletes kiegészítője az otthoni pihenésnek, de sportolásra is kiválóan alkalmas. Ha szeretnéd magad James Rodriguez, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Arjen Robben, Thomas Müller, és Franck Ribéry csapattársának gondolni, akkor tedd meg ezt ebben a nagyszerű meglegítőben, ugyanis ezt viselik majd a labdarúgók is a mérkőzésekre való utazáskor, valamint a meccsek utáni sajtótájékoztatón is. Ne maradj le róla, rendeld meg még ma! Lepd meg vele saját magad, esetleg ismerőseidet vagy barátaidat, akár családtagjaidat születésnapjukon! Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.Ez az együttes a 2018/19-es Adidas kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, ahogy a játékosokat mutatják utazásnál, és bemelegítésnél.

 

A termék főbb jellemzői:

 

-Bayern München szabadidőfelső piros-szürke színben

-Hivatalos 2018-19-es eredeti Adidas termék

-Csuklónál apró kivágás a felcsúszás megakadályozására

-Adidas logó, hímzett klub címer

-Klasszikus három Adidas csík



Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Bayern szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a bajorokat.A szabadidőfelső teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában