Bayern München Szabadidőruha 2019/20

Bayern München Szabadidőruha 2019/20

Új termék

Bayern München Szabadidőruha 2019/20-as 

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének.A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

37 990 Ft‎

Bár jelenleg nyár közepén vagyunk de lassan beköszönt az ősz, ideje otthonra egy szabadidőruhát keresni, amiben kényelmesen tölthetjük hétvégénket.Válaszd a Bayern München együttesének hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, szabadidő ruháját! Tökéletes kiegészítője az otthoni pihenésnek, de szabadtéri sportolásra is kiválóan alkalmas. Válaszd ehhez a csapat hivatalos, cipzáros, adidas és klub logóval ellátott szabadidő együttesét, amely nem csak a kültéri és beltéri edzésekhez kiváló, de elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Ebben utaznak és tartanak majd sajtótájékoztatót a játékosok, köztük Mats Hummels, James Rodriguez, Robert Lewandowski, Rafinha, Manuel Neuer, Thomes Müller vagy éppen Renato Sanches.  Anyagának és kialakításának köszönhetően rendkívül jól szellőzik, így a nagyobb melegben sem izzadunk bele olyan könnyen. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.Ez az együttes a 2019/20-as Adidas kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, ahogy a játékosokat mutatják utazásnál, és bemelegítésnél.Ne maradj le róla, rendeld meg még ma! Lepd meg vele saját magad, esetleg ismerőseidet vagy barátaidat, akár családtagjaidat születésnapjukon!



A termék főbb jellemzői:

-Bayern München két részes szabadidőruha piros-szürke színben

-Klasszikus három Adidas csík

-A felső rész végig cipzáros, az alsó derék résznél méretre állítható

-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható

-Hivatalos 2019/20-as eredeti Adidas termék

-Varrott szürkee Adidas logó, hímzett klub címer

-A nadrágon boka résznél cipzár található

Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne,hogy klub idén is mindent elkövet,hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Bayern szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a bajorokat.A szabadidőruha teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában