Bayern München szabadidőruha 2021/22 (fekete)

Bayern München szabadidőruha 2021/22 (fekete)

Új termék

Bayern München szabadidőruha 2021/22 (fekete)

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének. A szabadidő együttes végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

38 990 Ft‎

Németország egyik legeredményesebb csapata a Bayern München együttese. A bajorok 2020-21-es bajnoki címükkel sorozatban kilencedjére nyerték meg a német pontvadászatot, és szerezték meg 30. bajnoki címüket. Bajnokok Ligája győzelme összesen három van az alakulatnak, de idén már a negyedikért fognak küzdeni Julian Negalsmann fiai. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan ruhadarabot, amelyben maguk a labdarúgók, köztük Robert Lewandowski, Joshua Kimmich, vagy éppen Alphonso Davies is utaznak a mérkőzésekre, vagy viselnek az edzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros szabadidő együttest, amely az otthoni kikapcsolódás tökéletes kiegészítője lehet. Ha nem találtál még ajándékot ismerőseidet, vagy szeretteid számára születésnapjukra vagy akár karácsonyra, akkor ezzel garantáltan nagy sikert érhetsz el. Megmutathatod benne mindenkinek, hogy melyik klub elkötelezett támogatója vagy. Siess, rendeld meg még ma!



A termék főbb jellemzői:

- Bayern München két részes szabadidőruha fekete színben

- Klasszikus három Adidas csík a kar részen és oldalt a nadrágon

- A felső rész végig cipzáros, az alsó derék résznél méretre állítható

- A nadrágon kétoldalt zsebek, mely szintén cipzárral zárható

- Hivatalos 2021-22-es eredeti Adidas termék

- Varrott piros Adidas logó, hímzett klub címer

- A nadrágon boka résznél cipzár található

Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy klub idén is mindent elkövet,hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Bayern szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a bajorokat. A szabadidőruha teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában