Bayern München Training Póló 2020/21

Bayern München Training Póló 2020/21

Új termék

Bayern München training póló 2020/21 (fekete)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester mely kevert anyagának köszönhetően szellőzése tökéletes, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,ezáltal a hő és az izzadság könnyen távozik, így a termék szárazon tart és kifogástalan viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

14 990 Ft‎

Odáig vagy a Bayern München-ért? Szeretnéd felújítani ruhatáradat egy olyan egyedi darabbal, amellyel kifejezheted a kedvenc csapatod iránti hűséged és elhivatottságod? Ha igen, akkor a következő terméket neked találták ki! Rendeld meg most a 2020/21-es, hivatalos, eredeti, Adidas márkajeles, Bayern München klub logós, fekete színű training pólót és érezd át, milyen is lehet a bajor csapat tagja lenni! A kiemelkedő német alakulat idén nem csak Németországban akar győzelmet aratni, hanem kész megmutatni a nemzetközi porondon is, hogy ők a legerősebb csapat jelen pillanatban. Vajon sikerülhet-e idén a várva várt BL győzelem? Rendeld meg minél előbb termékünket és izguld végig ebben az elkövetkezendő időszak összecsapásait, vagy pedig lepd meg barátaidat, szeretteidet születésnapjukon ezzel a páratlan minőségű relikviával!

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München training póló fekete színben

-Hivatalos, eredeti 2020/21-es Adidas termék melyen 4-csillag is látható

-Climalite technológia

-fehér színű Adidas logó

-Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt. Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában