Bayern München bevonuló pulóver 2021/22

Bayern München bevonuló pulóver 2021/22

Új termék

Bayern München bevonuló pulóver 2021/22

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester, ami megteremti a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, így a termék komfortos érzést biztosít viselőjének, ezzel garantálva a kellemes viseletet hidegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

25 990 Ft‎

Nem kell sokat várni, és hamarosan újra a stadionban szurkolhatsz kedvenc alakulatodnak. A Bayern München együttese is készül már erre, ezért olyan termékekkel kedveskedik rajongóinak, amelyeket maguk a játékosok is viselnek majd. Ezek megfelelőek lehetnek a stadionba is. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb bajor rajongója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Ez a termék tökéletes kiegészítője lehet az őszi hűvösebb napoknak, ugyanis jó hőtartó képességgel bír, így a szelesebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Feldobhatod vele a szürke hétköznapokat is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljátok végig egyen felsőben a csapat összes találkozóját. Szükség lesz a bíztatásra, hiszen sorozatban a tizedik címvédésére készül a bajnokságban a Bayern. A Bajnokok Ligájában is szeretnének újra feljutni a csúcsra, amihez szükség lesz a fanatikusokra!

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München pulóver piros színben

 -Hivatalos, eredeti 2021-22-es Adidas termék melyen a 4-csillag is látható

- A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a 
 megfelelő hőtartás végett.

- Hímzett Adidas logó

- Varrott klub címer

- Climacool technológia

 -A pulóver végig cipzáros, kényelmes viselet

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában