Árcsökkenés
Bayern München Galléros póló 2019/20 (piros)

Bayern München Galléros póló 2019/20 (piros)

Új termék

Bayern München galléros póló 2019/20

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester.Az Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

11 990 Ft‎

14 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Ha te is a Bayern München együttesének fanatikus szurkolója vagy és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyet büszkén viselhetsz az utcán és képviselheted benne kedvenc csapatod színeit, akkor a figyelmedbe ajánljuk a bajor alakulat hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, piros, fekete csíkos galléros pólóját. A termék klasszikus pique póló, mely egy farmernadrággal fiatalos megjelenést biztosít.Ezt a felsőt viselik majd a labdarúgók, Robert Lewandowski, Lucas Hernandez, Manuel Neuer, Jeromé Boateng, Thomas Müller, Benjamin Pavard, Jann-Fiete Arp, Kingsly Coman, Joshua Kimmich, Thiago Alcantara vagy éppen David Alaba utaznak egy – egy mérkőzésre, vagy éppen tartanak sajtótájékoztatót .A Bayern München galléros pólója elegáns viseletet nyújt minden bajor szimpatizáns számára. Kényelmes, anyaga miatt jó légáteresztő képességgel bír, így bátran hordhatjuk ezt melegebb tavaszi vagy nyári napokon is. Piros színének köszönhetően bármilyen ruhadarab alá felvehető. Tökéletes kellék lehet kedvenc csapatunk meccsének nézésekor is  

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München galléros póló piros  színben

-Hivatalos, eredeti 2019/20-as Adidas termék melyen 4-csillag is látható

-Climalite technológia

-Varrott Adidas logó 

-Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek siess rendelj most ! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában