Bayern München szabadidőruha 2020/21

Bayern München pulóver 2020/21

Új termék

Bayern München pulóver 2020/21

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének. A pulóver végig cipzáros  és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Az ősz már beköszöntött, a Bundesliga már javában tart, azonban a ruhatárunkat sohasem késő frissíteni. Ha a Bayern München alakulatának vagy az elkötelezett rajongója és szeretnél magadnak egy olyan ruhát vásárolni, amelyet maguk a játékosok, köztük Manuel Neuer, Javi Martinez, vagy éppen Robert Lewandowski is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon vagy akár a sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros pulóvert amely nem csak a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek az elengedhetetlen kelléke, de a családi kirándulások, szabadtéri edzések nélkülözhetetlen támogatója is egyben. Anyagának köszönhetően nem csak jó hőtartó képességgel bír, de még kényelmes is. Az enyhén szeles időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Menj el benne a konditerembe, vagy csak simán futni és képviseld kedvenc alakulatod színeit és címerét! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok ki ebben a soron következő győzelmeket a meccseken. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!



A termék főbb jellemzői:

- Bayern München pulóver fekete színben

- Klasszikus három Adidas csík a kar részen 

- A felső végig cipzáros

- Hivatalos 2020-21-es eredeti Adidas termék

- Varrott fehér Adidas logó, hímzett klub címer

Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne,hogy klub idén is mindent elkövet,hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Bayern szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a bajorokat. A szabadidőruha teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában