Árcsökkenés
Bayern München edző-pulóver 2020/21

Bayern München edző-pulóver 2020/21

Új termék

Bayern München edző-pulóver 2020/21

Anyaga: Climacool technológiával készült 70% pamut 30%-polyester mely kevert anyagából fakadóan megteremti a tökéletes hőáramlást, ezzel biztosítva, hogy a ruhanemű minden esetben garantálja a komfortos viseletet.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

19 990 Ft‎

22 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Talán mindenki titkolt vágya, hogy egyszer saját kedvenc alakulatában játszhasson. Ha ez nem is jön össze, egy lépéssel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy szeretett klubon mezében edzhessünk, vagy látogassunk el a stadionba. Ha a Bayern München alakulatáért rajongsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóvert, ami nem csak a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke, hanem a beltéri és kültéri tréningeké is. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyen. A gárda szeretné megismételni azt, amit az előző idényben véghez vitt. Megnyerni mindent. Igyekeztek az átigazolási időszak alatt megerősíteni a csapatot, így leigazolták a Manchester City szélsőjét, Leroy Sanét 45 millió € ellenében. Lepd meg ezzel a felsővel ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok benne végig a 2020/21-es szezont. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München pulóver fekete színben

-Hivatalos, eredeti 20120-21-es Adidas termék

-A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a 
 megfelelő hőtartás véget.

-Hímzett Adidas logó, karnál végig futó klasszikus három csíkkal

-Varrott klub címer

-Climacool technológia

-A pulóver 3/4 részig cipzáros

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában