Bayern München  Bevonuló Jackie 2019/20 (piros)

Bayern München Bevonuló Jackie 2019/20 (piros)

Új termék

Bayern München Bevonuló jackie 2019/20

Anyaga: Climalite  technológiával készült 100%-polyester,mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

24 990 Ft‎

A Bayern München együttese a német Bundesliga salátástálját immár sorozatban hetedik alkalommal hódította el, ami huszonkilencedik ligaelsőségét jelenti összességében. Ennek rendkívül örül minden bajor szimpatizáns, azonban szomorú eseményei is voltak ennek az idénynek, ugyanis távozik a csapattól Franck Ribéry és Arjen Robben is, akiket nem lesz egyszerű pótolnia a német óriásnak. Ha te is az alakulatnak szurkolsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, piros, adidas és klub logóval ellátott bevonuló dzskeijét, amelyet olyan futballisták viselnek majd a pályára lépés előtt, mint James Rodriguez, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Thomas Müller, Joshua Kimmich, Jerome Boateng vagy éppen Rafinha. Ha szeretnél te is mellettük kivonulni a stadion gyepére, akkor ebben a felsőben azt könnyedén megteheted. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Lepd meg vele saját magad, ismerőseidet, vagy akár barátaidat a születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig az egyenfelsőtökben a gárda rangadóit és mérkőzéseit. Siess, ne maradj le róla, rendeld meg még ma! .Ez a jackie az idei szezon kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt az öltöző folyosón,és a kölcsönös kézfogónál. A jackie 100 % polyester Climalite gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,mely egy farmernadrággal fiatalos megjelenést biztosít,ezzel is támogatva az egyesületet. 


A termék főbb jellemzői:

-Bayern München bevonuló jackie piros színben

-Hivatalos, eredeti 2019/20-ss Adidas termék

-Különleges, igazán exkluzív termék

-Climaclite technológia

-Csuklónál enyhe passzé a megfelelő hőtartás érdekében

-Kar résznél végig futó Bayern felirat

-Cipzáras zsebek, Varrott fehér Adidas logó 

-Hímzett klub címer-négy csillaggal

Az FC Bayern München csapatának bevonuló pulóverét a játékosok a Bundesliga mérkőzések előtt veszik fel a hidegebb tavaszi, őszi napokon. Ezt a ruhadarabot bárki viselheti utcán, iskolában vagy akár munkahelyen is. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt tulajdonosának.A Jackie teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában