Bayern München  Bevonuló Pulóver 2018/19 (piros)

Bayern München Bevonuló Pulóver 2018/19 (piros)

Új termék

Bayern München Bevonuló pulóver 2018/19

Anyaga: Climacool technológiával készült 87% polyester,13 % -pamut mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít tulajdonosának

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

24 990 Ft‎

A Bayern München együttese egyeduralkodó a német bajnokságban, így a csapat szurkolói már a Bajnokok Ligája győzelmet várják a csapattól. A tavalyi esztendőben a gárda az elődöntőig jutott, ahol a későbbi győztes Real Madrid állította meg őket. Ha te is a bajor alakulatnak szurkolsz és szeretnél a 2018/19-es idényre egy olyan pulcsit, amelyet olyan játékosok viselnek majd a pályára lépéskor, mint James Rodriguez, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Arjen Robben, Thomas Müller, Arturo Vidal vagy éppen Franck Ribéry, akkor válaszd a csapat hivatalos, piros, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóverét. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukra vagy névnapjukra és drukkoljatok ebben a németeknek. Bayern München 2018-19-es bevonuló pulóver,mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a bajorok hazai mezéhez.A játékosok ebben a termékben fognak kivonulni a hazai mérkőzésekre, Allianz Arena gyepére ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek köszöntését.Ez a pulóver az idei szezon kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt az öltöző folyosón,és a kölcsönös kézfogónál. A pulóver 100 % polyester Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet. 


A termék főbb jellemzői:

-Bayern München bevonuló pulóver piros színben

-Hivatalos, eredeti 2018/19-es Adidas termék

-Climacool technológia

-Hátulján Fc Bayern felirat

-Nyomott fehér Adidas logó 

-Hímzett klub címer-négy csillaggal

Az FC Bayern München csapatának bevonuló pulóverét a játékosok a Bundesliga mérkőzések előtt veszik fel a hidegebb tavaszi, őszi napokon. Ezt a ruhadarabot bárki viselheti utcán, iskolában vagy akár munkahelyen is. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt tulajdonosának.A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában