Bayern München Póló 2018/19 (szürke)

Bayern München Póló 2018/19 (szürke)

Új termék

Bayern München galléros póló 2018/19 (szürke)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester mely kevert anyagának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

14 990 Ft‎

Ha te is a Bayern München együttesének fanatikus szurkolója vagy és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyet büszkén viselhetsz az utcán és képviselheted benne kedvenc csapatod színeit, akkor a figyelmedbe ajánljuk a bajor alakulat hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, szürke galléros pólóját. Ezt a pólót viselik majd a labdarúgók, köztük, Robert Lewandowski, James Rodriguez, Jerome Boateng, Manuel Neuer, Arjen Robben, Thomas Müller, Thiago Alcantara vagy éppen Franck Ribery is a mérkőzések előtti sajtótájékoztatókon és az utazásokon. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Dobd fel a szürke hétköznapokat egy szürke galléros pólóval!  A Bayern München pólója elegáns viseletet nyújt minden bajor szimpatizáns számára. Kényelmes, anyaga miatt jó légáteresztő képességgel bír, így bátran hordhatjuk ezt melegebb tavaszi vagy nyári napokon is. Szürke színének köszönhetően bármilyen ruhadarab mellé felvehető,az tökéletes megjelenést biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München galléros póló szürke színben

-Hivatalos, eredeti 2018/19-es Adidas termék melyen 4-csillag is látható

-Climalite technológia

-Piros színű Adidas logó és csíkozás

-Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában