Bayern München galléros póló 2020/21 (fehér)

Bayern München galléros póló 2020/21 (fehér)

Új termék

Bayern München galléros póló 2020/21 (fehér)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester. Az Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

15 990 Ft‎

A Bayern München együttese a 2019/20-as esztendőben elképesztő dolgot vitt véghez mind a német bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában. A csapat mindent megnyert, amit lehetett. Ráadásként a Budapesten rendezett Európai Szuperkupadöntőt is megnyerték a Sevilla ellen, így joggal nevezhetjük őket Európa legveszélyesebb alakulatának. Ha te is a bajoroknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, adidas és klub logóval ellátott galléros pólót. Fontos kiegészítője lesz ez a 2020/21-es kollekciónak, ugyanis rendszeresen látjuk majd ezt a TV-ben és az újságokban is. Feldobhatod vele a szürke őszi hétköznapokat. Viseld ezt a munkába vagy akár az iskolába és képviseld benne kedvenc csapatod színeit és címerét. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Szerezz vele örömet ismerőseid és barátaid körében születésnapjukon vagy akár a névnapjukon és nézzétek egyen felsőben a Bayern soron következő mérkőzéseit.

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München galléros póló fehér színben

-Hivatalos, eredeti 2020-21-es Adidas termék melyen a 4-csillag is látható

-Climalite technológia

-Váll részen 3 csíkkal

-Varrott Adidas logó 

-Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt. A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek siess rendelj most ! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában