Bayern München Pulóver 2019/20 (piros)

Bayern München Pulóver 2019/20 (piros)

Új termék

Bayern München 2019/20-as pulóver (piros)

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,ami megteremti a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, így a termék komfortos érzést biztosít viselőjének, ezzel garantálva a kellemes viseletet hidegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

21 990 Ft‎

A német bajnokság egyik legkiemelkedőbb alakulata a Bayern München, ami a csapat eredményein is meglátszik, ugyanis az előző szezon német bajnokai Ők lettek, viszont nemzetközi porondon már évek óta nem sikerült serleget nyerniük. A kiváló gárda azonban évről évre száz százalékos teljesítményt nyújt, így a szurkolók se lehetnek elégedetlenek. Amennyiben te is ezt az egyesületet támogatod, és ezt szeretnéd a külvilág számára is kifejezni, akkor rendeld meg most eredeti, hivatalos, 2019/20-as, piros színű, Bayern München klub logóval és Adidas márkajellel ellátott pulóverünket, amelyben a csapat összes rangadóját végig izgulhatod, kiváló választás szurkolói összejövetelek illetve, közös meccsnézések alkalmával egyaránt. Viseld büszkén a klub címerét a mindennapokban, és színesítsd vele ruhatáradat! Ne habozz, rendeld meg most, nehogy lemaradj kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München pulóver piros színben

-Hivatalos, eredeti 2019/20-as Adidas termék melyen 4-csillag is látható

-A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a 
 megfelelő hőtartás végett.

-Hímzett Adidas logó, nyaknál három csík található

-Varrott klub címer

-Climacool technológia

-A pulóver végig cipzáros,kényelmes viselet

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában