Bayern München póló 2021/22 (sötétszürke)

Bayern München póló 2021/22 (sötétszürke)

Új termék

Bayern München galléros póló 2021/22 (fekete)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester. Az Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

15 990 Ft‎

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Bayern München együttesét. A csapat évről – évre azon dolgozik, hogy nem csak labdarúgásban, de szurkolói termékeik révén is helyt álljanak a nemzetközi piacon. Ennek megfelelően már piacra is kerültek a 2021-22-es esztendőre készült ruhadarabok és egyéb relikviák is. Ha elkötelezett támogatója vagy a bajoroknak, akkor ne kerülje el a figyelmedet a hivatalos, szürke színű, adidas és klub logóval ellátott galléros póló, amelyet a labdarúgók többsége is visel majd a sajtó előtti eseményeken, vagy mérkőzés előtti utazások alkalmával. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik gárda fanatikus rajongója vagy. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és drukkoljatok ebben a mérkőzéseiken. Szükség is lesz rá, hiszen a rivális csapatok folyamatosan erősítik saját keretüket, még a Bayern eddig Dayot Upamecano-t szerződtette a Lipcse csapatától 42,5 millió €-ért.

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München galléros póló sötétszürkeszínben

- Hivatalos, eredeti 2021-22-es Adidas termék

- Climalite technológia

- Váll részen 3 piros csíkkal

- Varrott Adidas logó 

- Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt. A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek siess rendelj most ! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában