Bayern München Kapucnis pulóver 2019/20 (kék)

Bayern München Kapucnis pulóver 2019/20 (kék)

Új termék

Bayern München Kapucnis pulóver 2019/20 (kék)

Anyaga: Climacool technológiával készült 70% pamut 30%-polyester mely kevert anyagának köszönhetően lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  minden évszakban kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

22 990 Ft‎

A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok, köztük Robert Lewandowski, Lucas Hernandez, Manuel Neuer, Jeromé Boateng, Thomas Müller, Benjamin Pavard, Jann-Fiete Arp, Kingsly Coman, Joshua Kimmich, Thiago Alcantara vagy éppen David Alaba utaznak egy – egy mérkőzésre, vagy éppen tartanak sajtótájékoztatót, akkor hivatalos, sötétkék, adidas és klub logóval ellátott kapucnis pulóver tökéletes választás lehet. Anyagának köszönhetően a melegebb időben jó hőtartó képességének köszönhetően kiváló viselet hidegebb estéken vagy a téli hónapokban. ugyanis rendkívül jó légáteresztő képességgel bír. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg ezzel ismerőseidet vagy akár barátaidat.Viseld te is a legelegánsabb FC Bayern München pulóvert! Válaszd te is a bajor alakulat hivatalos, kék, adidas, klub logóval ellátott felsőjét, amelyben garantáltan kitűnsz a hétköznapi tömegből. Ha kedvenc alakulatod egyébként is a német gárda, akkor bárhová magaddal viheted ezt a ruhadarabot. Ebben mutatkoznak majd a mérkőzések előtti interjúkon, de ebben utaznak a klub meccseire is. Ne várakozz, rendeld meg még ma és tekintsd meg ebben a 2019/20-as idény találkozóit

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München pulóver kék színben

-Hivatalos, eredeti 2019/20-as Adidas termék melyen 4-csillag is látható arany színben

-A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a 
 megfelelő hőtartás véget.

-Hímzett Adidas logó, karnál végig futó klasszikus három csíkkal

-Varrott klub címer

-Climacool technológia

-A pulóver végig cipzáros ,kapucnija vékony zsinórral könnyedén összehúzható,és méretre állítható

-a kapucni húzózinorján Bayern München felirat olvasható

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában