Bayern München Kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Bayern München Kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Új termék

Bayern München Kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Anyaga: 70% pamut 30%-polyester mely kevert anyagából fakadóan megteremti a tökéletes hőáramlást, ezzel biztosítva, hogy a ruhanemű minden esetben garantálja a komfortos viseletet és hőtartó képességet.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

23 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarországon a legnagyobb rajongója a bayern münchen együttesének! Szerezd be nálunk a csapat hivatalos kellékeit, amelyet már a nagyközönségnek is bemutattak. Öltözködj te is úgy, ahogyan a labdarúgók. Válaszd a piros színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros és kapucnis pulóvert, amelyet maga Robert Lewandowski, Thomas Müller, valamint Manuel Neuer is felvesz majd a mérkőzések előtti utazások alkalmával. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, így a hűvösebb és szelesebb időben is bátran ajánljuk. Készülj fel időben az őszre, és tedd színesebbé a ruhatáradat azért, hogy feldobhasd a szürke hétköznapokat! Ugyan tavaly nem jött össze a Bajnokok Ligája győzelem a bajor alakulatnak, az idei esztendőben újra azért küzdenek majd, hogy felülhessenek Európa trónjára. A bajnokságot simán nyerték meg, azonban idén egy kicsit nagyobb erőfeszítés kell ahhoz, hogy elhódíthassák a „salátás tálat”, hiszen az ellenfelek is erősebbek lettek!

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München pulóver piros színben

- Hivatalos, eredeti 2021/22-as Adidas termék

- Hímzett Adidas logó, karnál végig futó klasszikus három Adidas csíkkal

- Varrott klub címer

- Kevert anyag

- A pulóver végig cipzáros, kapucnija vékony zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában