Bayern München Széldzseki 2020/21

Bayern München Széldzseki 2020/21

Új termék

Bayern München Széldzseki 2020/21

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék. Ezen különleges eljárás során a szövetek kiváló hömérséklet szabályozó funkciót kapnak, így kifogástalan hő és vízelvezető tulajdonságával, a termék garantálja a kellemes komfort érzetet, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

Talán senkinek nem kell bemutatni a Bayern München együttesét, hiszen idén is elhódították a salátástálat. Így talán nincs is oka aggódni a rajongóknak pláne hogy úgy hírlik, a gárda gerince együtt maradt "csupán" a vezetőedző  Hans-Dieter Flick távozik, a Német válogatott irányítását veszi át.Ha te is a Bayernnek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Manuel Neuer, Javi Martinez, vagy éppen Robert Lewandowski is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon vagy sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, piros adidas csíkokkal és logóval, valamint klub címerrel ellátott, zipzáros jackiét Nem csak a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke ez, de az őszi hidegebb napokról sem hiányozhat. Siess, rendeld meg még ma

.

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München széljacjie fekete színben

-Hivatalos, eredeti 2020-21-es Adidas termék melyen a 4-csillag is látható

-A dzseki csuklónál résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a 
 megfelelő hőtartás végett.

-vasaltAdidas logó

-filmnyomott klub címer

-Climacool technológia

-A dzseki végig cipzáros,kényelmes viselet

A széljackie teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet,hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában