Bayern München bevonuló pulóver 2022/23

Bayern München bevonuló pulóver 2022/23

Új termék

Bayern München bevonuló pulóver 2022/23

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester, ami megteremti a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, így a termék komfortos érzést biztosít viselőjének, ezzel garantálva a kellemes viseletet hidegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Nagy búcsún van túl a Bayern München együttese, hiszen távozott a lengyel gólvágó, Robert Lewandowski a csapat éléről. A támadó a Barcelona csapatához szerződött 8 év után, akiért 45 millió €-t fizetett a katalán alakulat. Friss hírek szerint a pótlására nem akárkit nézett ki a bajor együttes. Harry Kane lehet az új csatára a Bayernnek, ám a Tottenham futballistájának piaci értéke 90 millió €, így gyorsan dűlőre kellene jutni az árát illetően. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a játékosok lépnek pályára a mérkőzések előtt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros és kék színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáras bevonuló pulóvert, amely anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hűvösebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén! Büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét, egy farmerral felvéve pedig sportos és fiatalos megjelenést biztosít!

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München pulóver piros-kék színben

 -Hivatalos, eredeti 2022-23-as Adidas termék

- A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a 
 megfelelő hőtartás végett.

- Hímzett Adidas logó

- Varrott klub címer

- Climacool technológia

 -A pulóver végig cipzáros, kényelmes viselet

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában