Bayern München edzőpu lóver 2022/23

Bayern München edzőpulóver 2022/23

Új termék

Bayern München edző pulóver 2022/23

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester, ami megteremti a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, így a termék komfortos érzést biztosít viselőjének, ezzel garantálva a kellemes viseletet hidegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

25 990 Ft‎

Julian Nagelsmann alakulata idén is a címvédésre készül a Bundesligában. Talán a végső győzelemért mindennél többet kell majd megtennie a csapatnak, mint eddig, ugyanis távozott Robert Lewandowski, a többszörös gólkirály. Igaz, a pótlásról igyekszik gondoskodni a vezetőség, hiszen leigazolták a támadó sorba Sadio Mané-t, aki a liverpooltól érkezett 32 millió €-ért, valamint megvásárolták a Rennes támadóját, Mathys Tel-t, akiért 20 millió €-t fizettek ki a bajorok. Amennyiben te is elkötelezett támogatója vagy a Bayern München együttesének és szeretnél valami igazán egyedit a meccsnézésekre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és klub emblémával ellátott, a klasszikus három adidas csíkkal díszített edző pulóvert. Anyagának köszönhetően jól tartja a hőt, így a csípősebb időjárás alakalmával is bátran felvehetjük, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyedén.

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München pulóver fehér színben

 -Hivatalos, eredeti 2022-23-as Adidas termék

- A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a 
 megfelelő hőtartás végett.

- Hímzett Adidas logó

- Varrott klub címer

- Climacool technológia

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában