Bayern München póló 2022/23 (fehér)

Bayern München póló 2022/23 (fehér)

Új termék

Bayern München póló 2022/23 (fehér)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester. Az Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

19 990 Ft‎

Minden futballszerető ember várja már, hogy kezdetét vegyék Európa top bajnokságai. Így vannak vele a német fanatikusok is, főleg a Bayern München szimpatizánsai, akik epekedve várják már, hogy kedvenceik mihez kezdenek majd Robert Lewandowski nélkül, aki a Barcelonához igazolt. A távozók mellett azonban érkezők is akadnak, hiszen bejelentették már Matthijs de Ligt leigazolását a védelem, akiért 67 millió €-t fizettek a juventus gárdájának, valamint szintén hivatalossá vált Ryan Gravenberch megvásárlása is, aki az Ajaxtól érkezik Németországba 18,5 millió €-ért cserébe. Ha te is a bajorok elkötelezett támogatója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott galléros pólót, amelyet maguk a futballisták is viselnek a sajtótájékoztatókon és a mérkőzésekre való utazások alkalmával. Rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon.

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München póló fehér színben

- Hivatalos, eredeti 2022-23-as Adidas termék

- Climalite technológia

- Váll részen 3 fehér csíkkal

- Varrott Adidas logó 

- Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt. A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek siess rendelj most ! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában