Bayern München póló 2022/23 (fekete)

Bayern München póló 2022/23 (fekete)

Új termék

Bayern München póló 2022/23 (fekete)

Anyaga: 70% pamut-30%-polyester. Az Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

19 990 Ft‎

Szerezd be nálunk kedvenc alakulatod hivatalos termékeit. Válaszd te is a Bayern München alakulatának hivatalos, fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott galléros pólóját, amelyben olyan labdarúgókat láthatsz a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon, mint Sadio Mané, Matthijs de Ligt, vagy éppen Leroy Sané. Anyagának köszönhetően ez a felső nem csak kényelmes viseletet nyújt, de légáteresztő képessége miatt nem izzadunk bele olyan könnyedén, így akár a nyári hónapok nélkülözhetetlen kiegészítője lehet. Egy farmernadrággal együtt pedig fiatalos és elegáns megjelenést biztosít. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Bayern München fanatikusa. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és nézzétek meg egyen felsőben a csapat soron következő bajnoki és Bajnokok Ligája mérkőzéseit!

A termék főbb jellemzői:

- Bayern München póló fekete színben

- Hivatalos, eredeti 2022-23-as Adidas termék

- Climalite technológia

- Váll részen 3 fehér csíkkal

- Varrott Adidas logó 

- Hímzett klub címer

 

A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket, ezzel is támogatva az egyesületet, hiszen a termék kitűnő viselet utcára-sportolásra egyaránt. A Bayern München együttese igyekszik évről – évre színesíteni kínálatát, ami a ruhatárat illeti, ugyanis szurkolóik szeretik a legfrissebb termékeket magukra ölteni minden egyes találkozóra. Ha te is a bajor alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek siess rendelj most ! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában