Bayern München training nadrág 2022/23

Bayern München training nadrág 2022/23

Új termék

Bayern München training nadrág 2022/23

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének.A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

17 990 Ft‎

Ha már minden szükséges kelléket beszereztél a 2022 – 2023-as Bundesliga idényének kezdetére, de még nem találtad meg azt az alsót, amely illik a szetted többi részéhez, akkor ne is keress tovább! Vásárold meg a Bayern München hivatalos, fekete színű, piros adidas logóval és klub címerrel ellátott training nadrágját. Rugalmas anyagának köszönhetően rendkívül strapabíró és kényelmes viseletet nyújt. Ebben végzik a tréningeket a csapat sztárja is. Ugyan Robert Lewandowski távozott az alakulat éléről, a bajor klub megszerezte Sadio Mané-t, a liverpool támadóját, valamint megvásárolta a juventus hátvédjét, Matthijs de Light-ot, így nem mondhatjuk azt, hogy gyengült volna a gárda. Julian Nagelsmann együttese idén ismét bajnoki címet szeretne ünnepelni, valamint szeretne a Bajnokok Ligája csúcsára is felérni a 2019 – 2020-as szezon után. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj ebben szeretett egyesületednek!



A termék főbb jellemzői:

-Bayern München training nadrág fekete színben

-Hivatalos 2022-23-as eredeti Adidas termék

-Boka résznél cipzár található

-Klasszikus három Adidas csík

-Oldalt két zseb, mely szintén cipzárral zárható

Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne,hogy a gyengébb idény kezdet utén a llub mindent elkövet,hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak.Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Bayern szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a bajorokat.  A nadrág teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München Póló 2017/18 (piros)

Bayern München 2017/18-as galléros póló

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában