Barcelona mez 2018/19 (Kupa)

Barcelona mez 2018/19 (Kupa)

Új termék

Barcelona mez 2018/19 (kupa)

Anyaga:

DRI-Fit kialakítású 100%-polyester .Speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, és könnyebben párolog el, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát miközben bőr hűvös és száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Ha te is fanatikus szurkolója vagy a Barcelona együttesének, akkor a figyelmedbe ajánljuk a katalán együttes hivatalos, nike és klub logóval ellátott, pink színű, kupa mezét. A mezen lévő mintázat Barcelona egyik legkülönlegesebb kerületét és annak építészetét a Eixample kerületet próbálja szimbolizálni, mely az óváros közelében található. Ha még nem találtad meg magadnak a megfelelő mezt arra, hogy meg tekintsd a kedvenc csapatod rangadóit, akkor a figyelmedbe ajánljuk az FC Barcelona együttesének hivatalos, rózsaszín, nike és klub logóval ellátott, modern dizájnnal készített kupa mezét. Ebben olyan labdarúgók lépnek majd pályára, mint Lionel Messi, Arturo Vidal, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Ousmane Dembelé, Malcom, Ivan Rakitic, Gerard Piqué, Rafinha, Clément Lengelt, Samuel Umtiti vagy éppen Jordi Alba, így, ha szeretnél te is az alakulat tagja lenni, akkor ezt ebben a felsőben könnyedén megteheted. Mutasd meg, hogy te vagy a legnagyobb szurkolója a katalán alakulatnak. Tekintsd meg ebben a gárda összes mérkőzését! Elengedhetetlen kelléke a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek, de a sportoláshoz is kiválóan alkalmas. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! Siess, rendeld meg még ma! Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialkítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít,kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.A játékosok mint Lionel Messi,  vagy az Uruguayi gólvágó Luis Suarez ebben a mezben fog pályára lépni az idegenbeli mérkőzéseken 

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona kupa mez 2018-19-es pink színben

-Szponzor felirat

-Vasalt Nike logo

-Nyomott klub címer

-Hátulján UNICEF felirt olvasható

-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél belül is és hátul piros-sárga katalán szimbólum

 Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, estleg gyűjteményed különleges darabjának szánod,rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2018/19-es kupa mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona mez 2015/16 (Vendég)

Barcelona mez 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában