Manchester United sportszár 2017/18 (hazai)

Manchester United sportszár 2017/18 (hazai)

Új termék

Manchester United sportszár 2017-2018 (hazai)

Anyaga:

ClimaCool technológiával gyártott 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán mely biztosítja az optimális szellőzést a lábnak. A termék sarok és a talp egyes részein külön párnázással van ellátva, hogy a megfelelő kényelmet biztosítsa a lábnak sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

6 990 Ft‎

Manchester United 2017-18 as hazai sportszár fekete színben.A következő idényben ezt a sportszárat olyan játékosok fogják viselni mint a friss szerzemény az Evertontól érkező Romelu Lukaku vagy a mai napig a világ legdrágább játékosa  Paul Pogba. Távozott az egyesülettől Wayne Rooney aki mindent megnyert az egyesülettel amit egy játékos megnyerhet, és jelenleg kérdéses Ibra sorsa is.Az A sportszár teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.
 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United hazai sportszár 2017-18-as széria
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete szín,piros és fehér diszítéssel ClimaCool technológia
-Anyagában szőtt Adidas logó, és kabala figura
-Ergonómikus illeszkedés

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.Sokáig a BL indulás is veszélyben került, de a vörös ördögök életében prioritást kapott az Uefa kupa megnyerése, és az ezzel járó kvalifikáció a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában.A koncepció sikeres volt és magabiztos játékkal,az United megnyerte az Európa ligát. Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.A sportszárat  ergonómikusan úgy tervezték ,hogy az illeszkedjen a láb formájához, a kényelem és a védelem érdekében. Mindkét sportszár stratégiailag elhelyezett párnázott védelmet kínál, hogy a láb minél védettebb legyen, erőteljes igénybevétel esetében is.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában