Manchester United sportszár 2021/22 (hazai)

Manchester United sportszár 2021/22 (hazai)

Új termék

Manchester United hazai sportszár 2019/20 

Anyaga:

Climalite technológia 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán mely biztosítja a szellőzést. A termék ergónomikus kialakítású hogy a megfelelő kényelmet biztosítsa a lábnak, a csúszásgátló pedig megakadályozza a nedves burkolaton az elcsúszást

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

6 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Manchester United rajongója. Ha már beszerezted a következő esztendőre a csapat hivatalos hazai mezét és shortját, akkor nem hiányozhat a kellékek közül a fekete alapszínű, piros és fehér csíkos, adidas és klub logóval ellátott sportszár sem, amelyben maguk a játékosok is pályára fognak lépni az Old Traffordon. Siess, ne maradj le te sem erről a termékről! A csapat már gőzerővel készül a nyitányra, ahol majd a Leeds United gárdáját látják vendégül hazai pályán. Ezt a mérkőzést valószínűleg már nézők előtt rendezik majd meg, amelyre egész Angliában nagyon várnak már. Az átigazolásokkal sem lesz gond, hiszen eddig Jadon Sancho-t sikerült megszerezni 85 millió €-ért cserébe a Borussia Dortmundtól, de több kiszemeltje is van a vörösöknek, mint például Christos Tzolis, vagy éppen Saúl Niguez. Ők talán olyan erősítések lehetnek a csapat számára, akikkel nem csak a bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában is megfelelően helyt tudnak majd állni a sorozatos terhelések alatt.

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United hazai sportszár 2021/22-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete szín, három Adidas csík
- Anyagában szőtt arany színű Manchester United jel és Adidas logó
- Aeroready technológiával gyártott kialakítás,talp résznél csúszásgátló


Manchester United 2021/22-es fekete sportszár mely kiválóan alkalmazkodik az idei hazai mezhez és shorthoz. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet focizásra sportolásra egyaránt, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában