Manchester United sportszár 2021/22 (vendég)

Manchester United sportszár 2021/22 (vendég)

Új termék

Manchester United hazai sportszár 2021/22

Anyaga:

Climalite technológia 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán mely biztosítja a szellőzést. A termék ergónomikus kialakítású hogy a megfelelő kényelmet biztosítsa a lábnak, a csúszásgátló pedig megakadályozza a nedves burkolaton az elcsúszást

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

6 990 Ft‎

A Manchester United komoly gondolja, hogy a tavalyi második hely után idén megnyeri a Premier Leaguét, ugyanis 5-1-es győzelemmel küldték haza a Leeds United együttesét a Premier League 2021 – 2022-es szezonjának nyitó fordulójában. A csapat az átigazolások terén is mindent megtett annak érdekében, hogy megerősítse a keretet, ugyanis a bajnokság mellett a hazai kupákban, illetve a Bajnokok Ligájában is helyt kell állni a szigetországi alakulatnak. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amely tökéletesen passzol egy mezhez és egy shorthoz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, klub emblémával ellátott sportszárat, amely remek kiegészítője lehet a vendég felszerelésnek. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és nézzétek egyen felszerelésben kedvenc gárdátok összes találkozóját. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United vendég sportszár 2021/22-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fehér szín, három Adidas csík
- Anyagában szőtt piros színű Manchester United jel és Adidas logó
- Aeroready technológiával gyártott kialakítás, talp résznél csúszásgátló


Manchester United 2021/22-es fehér sportszár mely kiválóan alkalmazkodik az idei hazai mezhez és shorthoz. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet focizásra sportolásra egyaránt, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában