Manchester United short 2021/22 (vendég)

Manchester United short 2021/22 (vendég)

Új termék

Manchester United short 2021/22 (vendég)

Anyaga:

Aeroready  technológiával 100%-polyester, hálós paneleinek köszönhetően tökéletes hő és izzadság szabályozó, így kiváló szellőzést biztosít, még intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

A Manchester United együttese nagy igazolásokat jelentett be az elmúlt napokban. Megszerezték a Borussia Dortmund támadóját, Jadon Sancho-t, akiért 85 millió €-t fizettek, valamint sikerült egyezségre jutni a Real Madrid védőjével, Raphael Varane-val, akiért 40 millió €-t adott a szigetországi alakulat. A szezont is jól kezdték a vörös ördögök, hiszen 5-1-es győzelemmel kezdték a Premier League 2021 – 2022-es idényét. Talán már a bajnoki cím is összejöhet a csapatnak. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyet maguk a játékosok is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott shortot. Ha már beszerezted a vendég mezt, akkor nem hiányozhat ez sem a kollekciódból. Nagyszerű kiegészítője lehet a tréningeknek, de a közös meccsnézéseknek is. Viseld ezt otthon, vagy akár az iskolában. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United vendég short 2021/22-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Kék színben, három piros Adidas csíkkal
- Varrott piros Adidas logó
- Aeroready technológiával gyártott kialakítás, kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet utcára, sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában