Árcsökkenés
Manchester United mez 2022/23 (kupa)

Manchester United mez 2022/23 (kupa)

Új termék

Manchester United mez 2022/23 (kupa)

Anyaga:

Aeroready technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze. Technológiájának hála a kényelmi szempontok is prioritást élveznek, így intenzív sportolás és edzések közben szellőzése kifogástalanul funkcionál.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

24 990 Ft‎

32 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

A korábbi idényekhez hasonlóan kezdte meg a szezonját a Manchester United alakulata. A gárda jelenleg az ötödik pozíciót foglalja el a táblázaton, ahol eddig 12 pontot szerzett. Az Európa Ligában jelenleg továbbjutásra állnak, és valószínűleg nem lesz megoldhatatlan feladat a Vörös Ördögök számára felülmúlni a Real Sociedad, Sheriff Tiraspol és Omonia Nicosia csapatait. Ugyan Cristiano Ronaldo körül nagy a bizonytalanság, mégis számíthatnak rá a rajongók és a klub is. Mutasd meg te is mindenkinek, hogy kitartasz kedvenceid mellett! Rendeld meg akár még ma a hivatalos, zöldes – sárga színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott kupa mezt, amelyben olyan futballisták lépnek az Old Trafford gyepére, mint Antony, Lisandro Martinez, vagy éppen Christian Eriksen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljatok egyen felsőben kedvenceitek mérkőzésein.

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United kupa mez 2022/23-as kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Zöldes-sárga szín
- Hímzett Adidas logó
- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet, Aeroready technológia
- Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában