Árcsökkenés
Manchester United short 2019/20 (Hazai)

Manchester United short 2019/20 (Hazai)

Új termék

Manchester United short 2019/20 (Hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával 100%-polyester, mely a hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó és tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén viselőjének

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

9 990 Ft‎

10 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Sok csapat, köztük a Manchester United is bemutatta már a 2019/20-as esztendőre szánt mezét. Ha te is a vörös ördögök gárdájának szurkolsz és szeretnél a felső mellé valami hozzáillőt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, fehér, adidas és klub logóval ellátott shortját, amelyet maguk a játékosok is viselni fognak az alakulat hazai mérkőzésein. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, így nem hiányozhat egyetlen elkötelezett rajongó ruhatárából sem. Rendeld meg még ma és szurkold végig ebben a következő esztendő rangadóit és összecsapásait. Szoríts ebben kedvenceid győzelméért az európai kupaporondon. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik csapat rajongója is vagy. Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.A short deréknál húzózsinórral könnyedén méretre állítható, így kényelme viselet.
 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United hazai short 2019/20-as kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete színben, három arany Adidas csíkkal
-Varrott fehér Adidas logó
-Climalite technológiával gyártott kialakítás,kényelmes viselet
-Hímzett klub címer

A Manchester United a legsikeresebb szezonját 1998-99-ban futotta, a Vörös Ördögök megnyerték a Bajnokok Ligáját, a Premier Ligát és az FA Kupát is ők emelték a magasba ! Ezt a kivételes sikert azóta sem sikerült megismételnie egyetlenegy Angol csapatnak sem, így nem csoda ha méltóképpen emlékeznek erre a jeles időszakról.A klub átmenetileg visszatért az abban az évadban használatos címerhez, ezzel is tisztelegve a páratlan szezonhoz.Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet utcára ,sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában