Manchester United mez 2021/22 (vendég)

Manchester United mez 2021/22 (vendég)

Új termék

Manchester United mez 2020/21 (vendég)

Anyaga:

Aeroready technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze. Technológiájának hála a kényelmi szempontok is prioritást élveznek, így intenzív sportolás és edzések közben szellőzése kifogástalanul funkcionál.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Nincs oka az aggodalomra a Manchester United háza táján. Idén talán sikerülhet megállítani a városi rivális, Manchester City gárdáját, ugyanis megfelelő erősítések érkeztek a csapathoz. Megszerezték a Borussia Dortmund támadóját, Jadon Sancho-t, akiért 85 millió €-t fizettek, illetve leigazolták a Real Madrid hátvédjét, Raphael Varane-t, aki 40 millió €-ért érkezett a szigetországi csapathoz. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Manchester United fanatikusa. Vásárold meg a csapat hivatalos, fehér és kék színekben pompázó, adidas és klub logóval ellátott vendég mezét, amelyet maguk a játékosok is viselnek a találkozókon. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben nem izzadunk bele olyan könnyedén. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljatok együtt a csapat sikereiért a egyen felsőben. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United vendé mez 2021/22-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Kék mintás szín
- Hímzett piros Adidas logó
- Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet, Aeroready technológia
- Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában