Árcsökkenés
Manchester United short 2020/21 (Vendég)

Manchester United short 2020/21 (Vendég)

Új termék

Manchester United short 2020/21(Vendég)

Anyaga:

Climalite technológiával 100%-polyester, hálós paneleinek köszönhetően tökéletes hő és izzadság szabályozó, így kiváló szellőzést biztosít, még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

10 990 Ft‎

11 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Ha már beszerezted magadnak a Manchester United együttesének a hivatalos vendég mezét, de szeretnéd relikviáid számát tovább bővíteni, akkor a figyelmedet nem kerülheti el a csapat hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott shortja sem, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Marcus Rasford, vagy éppen Paul Pogba is viselni fognak az idegenbeli találkozókon. A nadrág anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb megerőltetések alkalmával sem izzadunk bele annyira. Remek kiegészítője lehet a testnevelés óráknak, vagy akár az edzéseknek, de az otthoni programokhoz, kirándulásokhoz is nélkülözhetetlen. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és nézzétek meg ebben a gárda összes mérkőzését. A csapat szeretné a következő idényre megerősíteni a keretét, így könnyen megszerezheti Andrea Belottit, a Torino támadóját, akiért akár 35 millió €-t is fizethet a United, de mellette esélyük lehet leigazolni James Rodriguezt is a Real Madrid gárdájától.

 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United vendég short 2020/21-es kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete színben, három fehér Adidas csíkkal
-Varrott fehér Adidas logó
-Climalite technológiával gyártott kialakítás,kényelmes viselet
-Hímzett klub címer

A Manchester United a legsikeresebb szezonját 1998-99-ban futotta, a Vörös Ördögök megnyerték a Bajnokok Ligáját, a Premier Ligát és az FA Kupát is ők emelték a magasba ! Ezt a kivételes sikert azóta sem sikerült megismételnie egyetlenegy Angol csapatnak sem, így nem csoda ha méltóképpen emlékeznek erre a jeles időszakról.A klub átmenetileg visszatért az abban az évadban használatos címerhez, ezzel is tisztelegve a páratlan szezonhoz.Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet utcára ,sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában