Manchester United mez 2021/22 (kupa)

Manchester United mez 2021/22 (kupa)

Új termék

Manchester United mez 2021/22 (kupa)

Anyaga:

Aeroready technológiával készített 100%-polyester termék, melynek szövetei kiválóan vezetik a hőt és a verejtéket. A kényelmi szempontok is előtérbe kerülnek, hiszen intenzív igénybevétel esetén is tökéletes szellőzést biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

27 990 Ft‎

Nem úgy teljesít a Manchester United, ahogy azt a szurkolók szeretnék. A csapat jelenleg a hatodik a bajnokságban, viszont a Bajnokok Ligája csoportját vezetik a vörös ördögök. Talán ez az, ami jobban számít minden fanatikus számára, ugyanis szeretnék, ha ismét a magasba emelhetnék a legrangosabb európai kupát. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, vagy éppen Bruno Fernandes is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, adidas logóval és klub emblémával ellátott kupa mezt, mely anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, vízelvezető képességének köszönhetően pedig nem izzadunk bele olyan könnyedén. Lepd meg ezzel a nagyszerű felsővel ismerőseidet és rokonaidat születésnapjukon vagy akár a közeledő karácsonyi ünnepek alkalmával és szurkoljatok egyen felsőben kedvenc alakulatotok összes mérkőzésén. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United kupa mez 2021/22-es
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Sötétkék- fekete egyedi mintával
- Nyomott Adidas logó-Varrott klubcímer-Nyomtatott főszponzor
- V nyakú kialakítás, kényelmes viselet, Aeroready technológia

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged ,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában