Manchester United mez 2020/21 (Vendég)

Manchester United mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Manchester United mez 2020/21 (Vendég)

Anyaga:

Aeroready technológiával készített 100%-polyester termék, melynek szövetei kiválóan vezetik a hőt és a verejtéket. A kényelmi szempontok is előtérbe kerülnek, hiszen intenzív igénybevétel esetén is tökéletes szellőzést biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

27 990 Ft‎

Ha te is a Manchester United együttesének szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan mezt vásárolni, amelyet maguk a játékosok, köztük Paul Pogba, vagy éppen Marcus Rashford is viselnek majd az idegenbeli találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke, adidas és klub logóval ellátott vendég mezt. Anyagának köszönhetően a melegebb időben is bátran ajánljuk, hiszen rendkívül jó légáteresztő képessége miatt kevésbé izzadunk bele. Remek meglepetés lehet születésnapon vagy akár névnapon ismerősünknek vagy barátunknak is. A csapat a harmadik helyen végezett a 2019/20-as Premier League idényben, így indulhat a Bajnokok Ligájában is, ezért szeretnék a keretüket megerősíteni. Felmerült Gabriel Magalhaes, a Lille 22 éves brazil védőjének leigazolása, Kingsley Coman, a Bayern München szélsőjének megvásárlása, de a Fiorentina jobbszélsőjének, Federico Chiesanak a szerződtetése is. Ezekkel az igazolásokkal mindenképp versenyképes kerete lehetne a szigetországi alakulatnak, és akár a Bajnokok Ligája győzelemig vezethetnék a vörös ördögöket ezek a labdarúgók.

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United vendég mez 2020/21-es kollekció
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Szürke szín, fehér csíkokkal kombinálva,
-Varrott fehér Adidas logó
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet, Aeroready technológia
-Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában