Árcsökkenés
Manchester United mez 2020/21 (kupa)

Manchester United mez 2020/21 (kupa)

Új termék

Manchester United mez 2020/21 (kupa)

Anyaga:

Aeroready technológiával készített 100%-polyester termék, melynek szövetei kiválóan vezetik a hőt és a verejtéket. A kényelmi szempontok is előtérbe kerülnek, hiszen intenzív igénybevétel esetén is tökéletes szellőzést biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

19 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

A Manchester United együttese egy hatalmas pofonba szaladt bele a Premier League negyedik fordulójában, ugyanis otthon kaptak ki 6-1-re a Tottenham együttese ellen. Erre reagálva a vezetők az átigazolási piac utolsó napjaiban még szerződtettek néhány futballistát. Nagy huzavona után eladták 15 millió €-ért Chris Smallingot az AS Romának, még megszerezték az Atalanta 18 esztendős játékosát, Amad Diallot 21 millió €-ért. A nyár igazolása talán Donny van de Beek volt, akit az Ajaxtól vásároltak 39 millió €-ért. Ha te is a vörös ördögök elkötelezett rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Paul Pogba, Bruno Fernandes, vagy éppen Alex Telles is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér alapú, fekete csíkos, adidas és klub logóval ellátott kupa mezt, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb United rajongója. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United kupa mez 2020/21-es
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fehér szín, fekete egyedi csíkokkal kombinálva
-Hímzett piros Adidas logó-Varrott klubcímer-Nyomtatott főszponzor
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet, Aeroready technológia

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában