Manchester United sportszár 2019/20 (Vendég)

Manchester United sportszár 2019/20

Új termék

Manchester United vendég sportszár 2019/20 

Anyaga:

Climalite technológia 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán, mely garantálja a kiváló szellőzést. Saroknál és a talp részén külön párnázással van ellátva, ezzel a megfelelő komfortot biztosítja a lábnak,a csúszásgátló pedig megakadályozza az elcsúszást nedves alapon

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

6 990 Ft‎

Lépj pályára te is a 2019/20-as idény eredeti, hivatalos Manchester united vendég sportszárában, ezzel is megmutatva mennyire elkötelezett rajongója vagy az angol alakulatnak. Bár a csapat az előző idényben nehézségekkel küszködött, az következő szezonban készek javítani eredményeiken, a keretet is megújították fiatal játékosokkal, aminek a szurkolók is örültek. Ezt a sportszárat azonban nem csak Te, de maga a Manchester United játékosai is felhúzzák majd idegenbeli összecsapásaik előtt, olyanok mint: Marcus Rashford, Jesse Lingard, Anthony Martial, Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Juan Mata vagy éppen Alexis Sanchez. Továbbá ha kombinálod az idei, hivatalos vendég mezzel és shortal, Te magad is igazi játékosnak tűnhetsz, és úgy érezheted, mintha Te is ottlennél kedvelt gárdád öltözőjében. Ne habozz, rendeld meg most magadnak, vagy barátaidnak, és szurkoljátok végig a következő szezont!

 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United vendég sportszár 2019/20-as kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fehér szín, három,Adidas csík 
-Anyagában szőtt fekete színű Manchester United felirat és Adidas logó
-Climalite technológiával gyártott kialakítás,talp résznél csúszásgátló

Manchester United 2019/20-as fehér sportszár mely kiválóan alkalmazkodik az idei vendég mezhez és shorthoz.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet focizásra sportolásra egyaránt, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában