Manchester United mez 2018/19 (Hazai)

Manchester United mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Manchester United mez 2017/19 (Hazai)

Anyaga:

ClimaClite technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

A Manchester United Anglia sikeres klubjai közé tartozik. Ha te is a vörös ördögöknek drukkolsz, és szeretnél egy olyan ruhadarabot, amelyben megnézheted és végig szurkolhatod kedvenceid 2018/19-es idényének mérkőzéseit, akkor a gárda eredeti, piros, fekete csíkos, adidas és klub logóval ellátott meze lehet a legjobb választás a számodra. Rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának. Virtuálisan legyél te is ott az Old Traffordon, és viseld te is Paul Pogba, Fellaini, Lukaku, Anthony Martial, Alexis Sanchez vagy éppen az 59 millió €-ért szerződtetett Fred mezét, aki a Shakhtar Donetsk alakulatától érkezett. Lepd meg ezzel a felsővel ismerőseidet, barátaidat és szurkoljatok együtt a szigetországi kedvenceknek a 2018/19-es idény során! A gyártó igényességét remekül tükrözi, hogy a tervezők nem a legegyszerűbb megoldást választották az új design kialakításánál,hanem  próbáltak egyediséget és modernitást belevinni a gyártás során, ami remekül sikerült. 
 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United hazai mez 2018/19-as kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Piros szín fekete csíkokkal kombinálva, 
-Varrott arany Adidas logó
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet, Climalite technológia
-Hímzett klub címer, és nyomtatott főszponzor

A csapat az elmúlt szezonban megszerezte az ezüst érmet,de igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában