Manchester United sportszár 2019/20 (hazai)

Manchester United sportszár 2019/20 (hazai)

Új termék

Manchester United hazai sportszár 2019/20 

Anyaga:

Climalite technológia 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán mely biztosítja a szellőzést.Saroknál és a talp részén külön párnázással van ellátva, hogy a megfelelő kényelmet biztosítsa a lábnak,a csúszásgátló pedig megakadályozza a nedves burkolaton az elcsúszást

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

6 990 Ft‎

Ha már beszerezted a Manchester United együttesének hivatalos hazai mezét és shortját, akkor ne felejtsd el a sportszárat sem. Ugyan a játékosok még nem, a csapatok már gőz erővel készülnek a 2019/20-as idényre, így gyorsan piacra is dobták az elérhető termékek listáját. Ha szeretnéd megvásárolni a vörös ördögök hivatalos, fekete, Manchester United felirattal ellátott „zokniját”, akkor rendeld meg még ma! Tökéletes kiegészítője lehet a meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de elengedhetetlen kelléke az edzéseknek is, hiszen megmutathatod benne mindenkinek, hogy melyik alakulat fanatikus rajongója is vagy valójában. Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon.Ebben lép majd pályára az Old Traffordon Fred, Paul Pogba, Anthony Martial, Romelu Lukaku, Marcus Rashford. Ha szeretnéd ,hogy neked is meglegyen a komplett kollekció, akkor ne habozz, rendeld meg még ma. Siess,és izguld végig ebben kedvenceid csapatod találkozóit.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.
 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United hazai sportszár 2019/20-as kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete szín, három,Adidas csík 
-Anyagában szőtt arany színű Manchester United felirat és Adidas logó
-Climalite technológiával gyártott kialakítás,talp résznél csúszásgátló

Manchester United 2019/20-as fekete sportszár mely kiválóan alkalmazkodik az idei hazai mezhez és shorthoz.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet focizásra sportolásra egyaránt, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában