Manchester United short 2021/22 (Hazai)

Manchester United short 2021/22 (Hazai)

Új termék

Manchester United short 2021/22 (Hazai)

Anyaga:

Aeroready  technológiával 100%-polyester, hálós paneleinek köszönhetően tökéletes hő és izzadság szabályozó, így kiváló szellőzést biztosít, még intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

Talán nem lepődik meg azon senki, ha azt mondjuk, hogy a Manchester United alakulata már gőzerővel készül a következő szezonra. Ole Gunnar Solksjaer együttese most a trónfosztásra készül, amihez nem csak a Manchester City gárdáját kell megelőznie, de a rohamosan erősítő Chelsea-t, és a többi riválist is maga mögé kell utasítani ahhoz, hogy felérjenek Anglia trónjára. Ha te is a vörös ördögök elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Edinson Cavani, Bruno Fernandes, vagy éppen Marcus Rashford is viselnek majd a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és klub emblémával ellátott shortot. Ez nélkülözhetetlen kelléke a hazai meznek, amelyet, ha beszereztél, akkor ez sem maradhat le. Ha szeretnél valami egyedit adni ismerőseidnek vagy barátaidnak születésnapjukra vagy névnapjukra, akkor ezzel a termékkel garantáltan nagy örömet szerezhetsz nekik. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United hazai short 2021/22-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fehér színben, három piros Adidas csíkkal
- Varrott piros Adidas logó
- Aeroready technológiával gyártott kialakítás,kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet utcára, sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában