Manchester United mez 2020/21 (Hazai)

Manchester United mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Manchester United mez 2020/21 (Hazai)

Anyaga:

Aeroready technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze. Technológiájának hála a kényelmi szempontok is prioritást élveznek, így intenzív sportolás és edzések közben szellőzése kifogástalanul funkcionál.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

A Manchester United együttese egy ideje nem úgy muzsikál, ahogy azt a szurkolók korábban megszokhatták a csapattól. Ugyan idén sikerült a Premier League harmadik helyére befutni, a szurkolók azt szeretnék, ha a csapat ismét a bajnoki címért küzdene. Ennek érdekében a csapat mindent meg is tesz, hiszen több igazolás is felmerült már a csapat háza táján. Egyik ilyen Douglas Costa, aki a Juventus csapatától érkezhetne Manchesterbe, a másik pedig Ousmane Dembélé, akit a Barcelonától szeretnének leigazolni. Ha te is a vörös ördögöknek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan mezt, amelyben maguk a játékosok, köztük Paul Pogba, vagy éppen Marcus Rashford is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros, adidas és klub logóval ellátott hazai mezt, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Ezzel a felsővel meglepheted ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és egyen felszerelésben tekinthetitek meg a gárda összes soron következő találkozóját. Siess, nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United hazai mez 2020/21-es kollekció
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Piros szín fehér csíkokkal kombinálva,
-Varrott fekete Adidas logó
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet, Aeroready technológia
-Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában