Árcsökkenés
Manchester United mez 2019/20 (Hazai)

Manchester United mez 2019/20 (Hazai)

Új termék

Manchester United mez 2019/20 (Hazai)

Anyaga:

ClimaClite technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült.Technológiájának köszönhetően a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi, így intenzív sportolás és edzések közben szellőzése kifogástalan marad.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

18 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

A Manchester United a legsikeresebb szezonját 1998-99-ban futotta, a Vörös Ördögök megnyerték a Bajnokok Ligáját, a Premier Ligát és az FA Kupát is ők emelték a magasba ! Ezt a kivételes sikert azóta sem sikerült megismételnie egyetlenegy Angol csapatnak sem, így nem csoda ha méltóképpen emlékeznek erre a jeles időszakról.A klub átmenetileg visszatért az abban az évadban használt címerhez, ezzel is tisztelegve a páratlan szezonhoz.További érdekesség,
hogy az új 2019/20 Manchester United hazai mezen látható a három jeles dátum, a váll részen pedig megemlékeznek a Bajnokok ligája döntő fordulatát hozó 91-dik, percéről amikor is Teddy Sheringham egyenlített, illetve a 93-percről, amikor a jelenlegi menedzser Ole Gunnar Solskjaer berúgta a győztes gólt, extázisba sodorva a fél világot.A jelen azonban nem ennyire fényes, hiszen a Manchester United együttese nem hozta a szurkolók által elvárt sikert a Premier Leaguéban és a Bajnokok Ligájában sem, ugyanis a csapat lemaradt a 2019/20-as BL indulósról is, hiszen a bajnokságban csak a 6. helyen végzett, amely biztosította a helyüket az Európa Ligában. Talán a szurkolók csalódottak, de kitartanak az alakulat mellett. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a vörös ördögöknek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, piros, adidas és klub logóval ellátott hazai mezét, amelyet olyan futballisták viselnek majd a következő esztendőben, mint, Romelu Lukaku, Luke Shaw vagy éppen a fiatal kedvenc Rashford  Ha szeretnél te is a kedvenceid bőrébe bújni, akkor ezzel könnyedén megteheted. Tökéletes választás lehet a szurkolói összejövetelekre és közös meccsnézésekre is. Tekintsd meg ebben a következő esztendő összes rangadóját. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljátok át együtt ebben a felsőben a találkozókat, és szurkoljátok ki benne a sikereket. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.
 

 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United hazai mez 2019/20-as kollekció
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Piros szín fekete csíkokkal kombinálva,
-Varrott fekete Adidas logó
-Évfordulós megemlékezések a mez alján és a váll résznél
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet, Climalite technológia
-Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában