Árcsökkenés
Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Új termék

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

8 990 Ft‎

10 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Manchester United 2017-18 as vendég short melyet a napokban mutatott be a friss Európa Liga győztes a nagyközönség előtt. A következő idényben olyan játékosok fogják viselni ezt a shortot mint az Ajax elleni döntőn kulcsfontosságú gólt szerző Paul Pogba, vagy a vörös ördögökkel mindent megnyerő Wayne Rooney. Az Adidas logóval ellátott short nem a hagyományos klubcímerrel van ellátva, hanem a mez színéhez van alakítva, így sima fehér színben pompázik.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan és a belső háló segítségével hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.A short deréknál húzózsinórral könnyedén méretre állítható.
 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United vendég short 2017-18-as kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Feket szín, három fehér Adidas csík 
-Varrott fehér Adidas logó
-ClimaCool technológiával gyártott kialakítás,kényelmes viselet
-Hímzett klub címer, nyomtatott főszponzor

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.Sokáig a BL indulás is veszélyben került, de a vörös ördögök életében prioritást kapott az Uefa kupa megnyerése, és az ezzel járó kvalifikáció a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában.A koncepció sikeres volt és magabiztos játékkal,az United megnyerte az Európa ligát. Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet utcára ,sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United mez 2017/18 (Vendég)

Manchester United mez 2017/18 (Vendég)

Manchester United mez 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában