Manchester United mez 2019/20 (Vendég)

Manchester United mez 2019/20 (Vendég)

Új termék

Manchester United mez 2019/20 (Vendég)

Anyaga:

ClimaClite technológiával készített 100%-polyester termék, melynek szövetei kiválóan vezetik a hőt és a verejtéket. A kényelmi szempontok is prioritást élveznek, ezáltal intenzív igénybevétel esetén is tökéletes szellőzést biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

27 990 Ft‎

A Manchester United előző idényében történő gyengébb szereplésük miatt, lemaradnak az idei Bajnokok Ligájáról, ám ez a csapat hatalmas szurkoló táborát nem tántorította el, ugyanis az alakulat újdonsült igazoltjai, ígéretesnek bizonyulnak és pozitívan várják a következő szezont. Ha te is ezen angol csapat rajongója vagy, rendeld meg a 2019/20-as, eredeti, hivatalos, Manchester United vendég mezt, amelyen Adidas márkajel, és klublogó is megtalálható. Különlegességét fokozza, hogy nem csak Te, de olyan játékosok is hordani fogják ezt a mezt, mint: Anthony Martial, Marcus Rashford, Romelu Lukaku, Juan Mata, Alexis Sanchez, Paul Pogba, Aaron Wan-Bisska vagy éppen Jesse Lingard. Solskjaer vezetőedző már erőteljesen elkezdte a csapattal való felkészülési időszakot, úgyhogy itt az idő, hogy a fanok is beszerezzék a megfelelő öltözéket annak érdekében, hogy kellően szurkolhassák végig az elkövetkező idényt. Remek ajándék lehet barátod/barátnőd számára, tehát ne várakozz sokáig, inkább rendeld most, hogy minnél hamarabb magadra ölthesd ezen nagyszerű darabot!

 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United vendég mez 2019/20-as kollekció
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fehér szín, fekete csíkokkal kombinálva,
-Varrott fekete Adidas logó
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet, Climalite technológia
-Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában