Manchester United sportszár 2018/19

Manchester United sportszár 2018/19

Új termék

Manchester United sportszár 2018/19 (Vendég)

Anyaga:

Climalite technológiával gyártott 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán mely biztosítja az optimális szellőzést.A termék saroknál és a talp egyes részén külön párnázással van ellátva, hogy a megfelelő kényelmet biztosítsa a lábnak

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

6 990 Ft‎

Ha már beszerezted a Manchester United együttesének hazai mezét és shortját, akkor ne hiányozzon a kellékek közül a csapat hivatalos, piros – fekete hazaisportszára sem. Ebben lép majd pályára az Old Traffordon Fred, Paul Pogba, Anthony Martial, Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Marcus Rashford és Fellaini is. Ha szeretnéd ,hogy neked is meglegyen a komplett kollekció, akkor ne habozz, rendeld meg még ma. Siess,és izguld végig ebben kedvenceid csapatod találkozóit. Lepd meg vele szeretteidet születésnapjukon vagy akár a névnapjukon!.Rendeld meg még ma, és izguld végig ebben a szezont. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.
 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United hazai sportszár 2018/19-es kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Piros-fekete szín, három,Adidas csík 
-Anyagában szőtt Manchester United felirat és Adidas logó
-Climalite technológiával gyártott kialakítás,talp résznél csúszásgátló

Manchester United 2018/19-es vendég sportszár mely kiválóan alkalmazkodik az idei hazai mezhez és shorthoz.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet focizásra sportolásra egyaránt, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában