Árcsökkenés
Manchester United mez 2022/23 (Hazai)

Manchester United mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

Manchester United mez 2022/23 (hazai)

Anyaga:

Aeroready technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze. Technológiájának hála a kényelmi szempontok is prioritást élveznek, így intenzív sportolás és edzések közben szellőzése kifogástalanul funkcionál.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

27 990 Ft‎

32 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Manchester United szurkolója! Vásárold meg kedvenc alakulatod hivatalos, piros színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai mezét, amely a régi retro felszerelésekre hajaz. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így a melegebb időben is bátran viselhetjük. A klub az átigazolási időszakban egyelőre nagyon aktív, ám a szezon kezdetéhez közeledve még mindig nem dőlt el, hogy mi lesz a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo sorsa. Felreppentek olyan hírek is, amely szerint a sztár visszatér nevelőegyesületéhez Portugáliába, a Sporting egyesületéhez, ám erre minimális esélyt látnak jelenleg. A klub idén szeretne meggyőző teljesítményt nyújtani és szeretné megörvendeztetni rajongóit egy trófeával, ugyanis az előző idények nem úgy sikerültek az alakulat számára, ahogyan azt sokan várták volna tőlük

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United hazai mez 2022/23-as kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Piros szín
- Hímzett fehér Adidas logó
- Galléros-gombos nyakú kialakítás, kényelmes viselet, Aeroready technológia
- Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában