Manchester United short 2023/24 (kupa)

Manchester United short 2023/24 (kupa)

Új termék

Manchester United short 2023/24 (kupa)

Anyaga:

Aeroready  technológiával 100%-polyester, hálós paneleinek köszönhetően tökéletes hő és izzadság szabályozó, így kiváló szellőzést biztosít, még intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

15 990 Ft‎

Ugyan megfelelő felkészülési időszakon volt túl a Manchester United együttese, mégsem sikerült úgy a szezonkezdés, ahogyan szerették volt a vörös ördögök. Nagy mozgás az átigazolási piacon a nyáron nem történt, viszonylag egyben maradt a Manchester United, Erik ten Hag alakulata jelenleg a nyolcadik a bajnokságban és az utolsó a Bajnokok Ligája csoportjában. Ebből is látszik, hogy minden eddiginél nagyobb szükségük vagy a rajongók támogatására. Amennyiben te is a Manchester United együttesének vagy a legnagyobb szurkolója és beszerezted már a klub hivatalos kupa mezét a következő idényre, akkor ne hiányozzon a ruhatáradból a fehér színű, adidas logóval és a Manchester United címerével ellátott short sem. Ha egy teljesen egyedi termékkel szeretnéd megajándékozni szintén a Manchester Unitednak szurkoló ismerőseidet, akkor ez a rövidnadrág remek választás lehet akár születésnapra, akár a közelgő karácsonyi ünnepekre. Siess, rendeld meg még ma és ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United hazai short 2023/24-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fehér színben
- Varrott piros Adidas logó
- Aeroready technológiával gyártott kialakítás,kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet utcára, sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában