Árcsökkenés
Bayern München 2016/17 Bevonuló Pulóver (piros)

Bayern München 2016/17 Bevonuló Pulóver (piros)

Új termék

Bayern München 2016/17 Bevonuló pulóver

Anyaga: Climacool technológiával készült 100% polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását, ezáltal a ruhanemű  kellemes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

18 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

Bayern München 2016-17-es bevonuló pulóver,mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a bajorok 2016/17-es hazai mezéhez.A játékosok ebben a termékben fognak kivonulni a hazai mérkőzésekre, Allianz Arena gyepére ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek köszöntését.Ez a pulóver az idei szezon kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt az öltöző folyosón,és a kölcsönös kézfogónál. A pulóver 100 % polyester Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. A kellemes viseletű termék hátán Bayern München felirattal, Adidas logóval készül. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket,ezzel is támogatva az egyesületet. Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.A keretben jelentős változások nem várhatóak, eddig a Mario Götze tért vissza a Dortmundba.A kispadon komoly változást történt, távozott a sikeredző Pep Guardiola, helyét az Olasz származású Carlo Ancelotti vette át,akitől kimondva a Bajnokok-Ligája megnyerését várja el a Karl-Heinz Rummenigge vezette elnökség

 

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München pulóver piros színben

-Hivatalos, eredeti 2016/17-es Adidas termék

-Climacool technológia

-hátulján Bayern München felirat

-Varrott fehér Adidas logó

-Hímzett klub címer

 

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének.A szabadidőfelső praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában